Yinmind

Jeg er uddannet Yinmind instruktør, og integrerer Yinmind i flere af mine sessioner og udviklingsforløb – fordi det understøtter alt det jeg tror på, og arbejder for.

Derudover afholder jeg også åbne workshop, hvor Yinmind er omdrejningspunktet.

Lige nu underviser jeg i Yinmind i skønne AYA House i Fredensborg,  som ligger midt i naturen – og som er en oase, hvor krop, sind og sjæl mødes. Du kan finde holdplanen her: www.ayahouse.dk.

Yinmind er fusionen mellem yin yoga og mindfulness.

Yinmind skaber plads i krop og sind, fordi du dels arbejder med at stimulere bindevævet, dels giver opmærksomhed til dét, som ER lige nu – uden at dømme det rigtigt eller forkert, eller at ville ønske det var anderledes. På den måde skabes grundlag for transformation – for i accepten og nærværet med det, som er, kan fysiske spændinger eller følelsesmæssige blokeringer bevæge sig og forløses.

3537

Gennem siddende eller liggende yogastillinger, der fokuserer på dybe stræk, som typisk varer mellem 3-10 min, inviterer Yinmind dig til, at du giver dig hen i langsomhed, synker dybere ind i din krop og mærker sansningerne i din krop og din indre stemning - på en undersøgende, nysgerrig, ikke-dømmende men accepterende måde.

Yinmind styrker dermed din evne til at være til stede i krop og sind – som det er og føles i nuet.

Er du interesseret i at få besked, når jeg afholder åbne Yinmind workshop, skrive dig op herunder, og du vil modtage en mail.

Har du, din virksomhed eller arbejdsgiver lyst til at tilbyde Yinmind hos jer, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak – på anja@kaiba.dk eller 40905556.

FÅ BESKED