Yinmind

Jeg er uddannet Yinmind instruktør, og integrerer Yinmind i flere af mine sessioner og udviklingsforløb – fordi det understøtter alt det jeg tror på, og arbejder for.

Derudover afholder jeg også åbne workshop, hvor Yinmind er omdrejningspunktet.

Yinmind er fusionen mellem yin yoga og mindfulness.

Yinmind skaber plads i krop og sind, fordi du dels arbejder med at stimulere bindevævet, dels giver opmærksomhed til dét, som ER lige nu – uden at dømme det rigtigt eller forkert, eller at ville ønske det var anderledes. På den måde skabes grundlag for transformation – for i accepten og nærværet med det, som er, kan fysiske spændinger eller følelsesmæssige blokeringer bevæge sig og forløses.

3537

Gennem siddende eller liggende yogastillinger, der fokuserer på dybe stræk, som typisk varer mellem 3-10 min, inviterer Yinmind dig til, at du giver dig hen i langsomhed, synker dybere ind i din krop og mærker sansningerne i din krop og din indre stemning - på en undersøgende, nysgerrig, ikke-dømmende men accepterende måde.

Yinmind styrker dermed din evne til at være til stede i krop og sind – som det er og føles i nuet.

Er du interesseret i at få besked, når jeg afholder åbne Yinmind workshop, skrive dig op herunder, og du vil modtage en mail.

Har du, din virksomhed eller arbejdsgiver lyst til at tilbyde Yinmind hos jer, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak – på anja@kaiba.dk eller 40905556.

FÅ BESKED

”Anja har støttet mig i min værdiafklaring, så jeg står mere ved mig selv og er mindre selvkritisk og påvirkelig af andre. I dag er jeg mere autentisk og troværdig og tror på, at jeg kan ting, jeg før så som udelukkede. Anja har givet mig en god værktøjskasse til at indfri min målsætning og støtte til at handle på det, der betyder noget for mig”

Annette H. Bruun, Personlig Assistent, Grundfos

”Vejen til Anja var energi – at øge min opmærksomhed på, hvad der giver og tager energi, og hvordan jeg lader batterierne op. Anjas kærlige puf og støtte bragte mig til at undersøge noget af det svære i mit liv, finde styrken til at gå igennem det, være mere i kontakt med mine drømme og være her og nu med alt, hvad livet bringer. Allerstørste tak”

Christina Hove, Director, Organisational Development & Communication,
Global IT, DSV