YINMIND WORKSHOP 18. JUNI 2021 KL. 12.30-15.30

En stund til dig, i kontakt indadtil og i kroppen

Efter lang tids (delvis) nedlukning må vi endelig mødes og samles igen.

Jeg har derfor lyst til at skabe et rum hvor ro, indadvendthed, fordybelse og kroppen er i centrum. Som modvægt til vores ydre virkelighed, som stadig kan synes både usikker, overvældende og måske ligefrem utryg.

Roen, trygheden og styrken bor i os selv – og i kroppen.

På denne workshop skal vi derfor dyrke netop kontakten indadtil og til kroppen – og den vished, styrke og ro som bor her.

3537

Vi mødes i de smukkeste omgivelser i Fredensborg – i AYA House, som ligger midt i naturen – og som er en oase, hvor krop, sind og sjæl mødes.

Vi har 3 timer sammen – midt på dagen - så du både kan nå en halv arbejdsdag og har eftermiddag og aften til det, du måtte have brug for efter workshoppen eller at være sammen med dine kære. Den dejligste måde at afslutte ugen og gå på weekend på.

Workshoppen vil være en blanding af Yinmind (som er en fusion ml. Yin Yoga og Mindfulness), meditation, inspirationsoplæg, refleksion og nærværende samvær. Du skal ikke forberede noget, men blot komme præcis som du er, og med det som fylder i dig lige den dag - for så at give dig hen til en stund i og med dig selv og din krop. Jeg vil inspirere med et par perspektiver eller tanker om tiden og måder at favne den på, og også invitere til egen-refleksion og deling for at vi på den måde kan inspirere og lade os inspirere af hinanden. Har du mere brug for at være helt stille og med dig selv, er det dog bestemt også en mulighed. Hele workshoppen er centreret om, at du mærker ind i dig selv, og tager vare på det dit indre kalder på.

Der vil blive serveret vand, the og snacks – og har du brug for mere end det, så medbring gerne selv.

Der tages naturligvis hensyn til gældende Corona-regler, herunder også max. antal deltagere, så alle kan føle dig trygge. Hvis reglerne ikke ændrer sig inden, kan du blive nødsaget til selv at medbringe yogamåtte og tæppe. Det hører du mere om umiddelbart inden workshoppen.

Jeg vil glæde mig til at dele en skøn og nærende juni-stund med dig!

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig på mail anja@kaiba.dk eller mobil 40905556.

Kærligst,
Anja

Dato: 18. juni kl. 12-15.30
Sted: AYA House, Danstrupvej 27G, 1. sal (der er masser af p-pladser)
Pris: 650 kr.
Tilmelding: anja@kaiba.dk eller 40905556

Mere om Yinmind:

Yinmind skaber plads i krop og sind, fordi du dels arbejder med at stimulere bindevævet, dels giver opmærksomhed til dét, som ER lige nu – uden at dømme det rigtigt eller forkert, eller at ville ønske det var anderledes. På den måde skabes grundlag for transformation – for i accepten og nærværet med det, som er, kan fysiske spændinger eller følelsesmæssige blokeringer bevæge sig og forløses. Gennem siddende eller liggende yogastillinger, der fokuserer på dybe stræk, som typisk varer mellem 3-10 min, inviterer Yinmind dig til, at du giver dig hen i langsomhed, synker dybere ind i din krop og mærker sansningerne i din krop og indre stemning – på en undersøgende, nysgerrig og ikke-dømmende men accepterende måde. Yinmind styrker dermed din evne til at være til stede i krop og sind – som det er og føles i nuet.