En-til-en

Et en-til-en forløb kan spænde fra nogle få sessioner med mig som mentor til et forløb over længere tid. Det er helt naturligt, at du ikke på forhånd ved, hvor længe du har brug for min hjælp, kun at du savner elementer af nedenstående:

Balance – så du ikke føler, du skal slide eller gå på kompromis, men bruger alle de ressourcer, du har til rådighed , og alt det du rummer

Klarhed – så du får kastet lys over, hvad der bevidst eller ubevidst er vigtigt for dig, dér hvor du er i livet lige nu - og hvad, der holder dig tilbage

Integritet – så du mærker efter, hvem du er, hvad der er vigtigt for dig allerinderst inde, og hvordan du er tro mod dig selv i dine prioriteter og handlinger

Glæde – så du under dig selv det allerbedste og oplever den energi og tillid, der kommer af at slippe kontrol og slid

Som din mentor vil jeg skærpe og holde visionen for dine ønsker, give dig kærlige skub og træning i konkrete og lavpraktiske værktøjer, som du kan implementere i en travl hverdag.

Vi vil komme til at arbejde med både krop, sind og sjæl som løftestænger, ligesom du vil opleve, at jeg bruger mine intuitive evner til at se dig mere klart og udefra – uden at blande dine eller mine erfaringer, holdninger eller begrænsninger ind i det.

Afhængig af dit behov åbner jeg min personlige værktøjskasse, som rummer indsigter i både krop, sind og sjæl og erfaringer fra en lang karriere inden for udvikling af mennesker og organisationer. Du får en mentor, som selv er utrolig ambitiøs på livet, har en stærk spirituel bevidsthed, et åbent hjerte, mental skarphed og en personlig historie om at gå vejen selv.

Uanset hvor meget tid vi tilbringer sammen, vil du forbedre din evne til både at trække på dit maskuline ben i form af målrettethed, intellekt, analyse og handlekraft og dit feminine ben, som består af intuition, kreativitet, tillid og et åbent hjerte. Hvad end din konkrete udfordring er lige nu, vil du opleve en stærkere tro på dig selv og en fornyet kraft til at stå ved den, du er - og alt det, du rummer.

Praktik
En-til-en mentoring foregår i fuld fortrolighed og med 100 % fokus på dig og det sted i (arbejds)livet, du er lige nu. En session varer omkring 60 minutter og koster 1.500 kr. ekskl. moms.

Ønsker du et længerevarende forløb, sammensætter vi det præcis efter dit behov – det kan være en vekselvirkning mellem face-to-face, telefonseancer, opfølgning og kærlige remindere over mailen, gåture etc. Mit mål er altid, at du skal balancere på egne ben hurtigst muligt.