GLØD

Glæde – Livsgnist - Ømhed - Dig

Lær at åbne dit hjerte (igen) og genskab kontakten til din indre vejviser

Vil du kunne mærke dine ja’er og nej’er i livet tydeligt og kunne stole på dem som din sande vejviser? GLØD er et personligt udviklingsforløb på 5 moduler, der lærer dig at leve med et åbent hjerte i kontakt med dig selv – konkret og dagligdagspraktisk - så du kan træffe de rigtige valg for dig privat såvel som professionelt.

 • Fungerer livet egentlig meget godt – og føles det alligevel tomt og tamt? Måske endda meningsløst?
 • Savner du at mærke mere, men ved du ikke, hvordan du gør – og hvad det mere er?
 • Lader du ydre omstændigheder eller forventninger og andre diktere din vej - i stedet for dig selv og din indre sandhed?
 • Ligner du udefra en, der er på rette vej, men indeni er du faret vild?
 • Føler du, at du er gået i stå eller går i ring? Er slukket?
 • Længes du efter at mærke dig selv, andre og livet – helt?

Så kan det være din indre glød, der er slukket. Uden din indre glød og tænding vil dit liv (og arbejdsliv) føles som en monoton melodi på repeat. Ingen udsving, ingen opbygning, ingen spænding, ingen forløsning. Bare (mere af) det samme.

Din glød bor og antændes i dit hjerte.

At mærke dig selv og din glød er forudsætningen for at kunne leve dit liv med saft og kraft og i overensstemmelse med den, du er, og det, du ønsker dig af livet. Privat og professionelt.

Med et åbent hjerte, kan du mærke din glød og dine ja’er og nej’er i livet. Kan du mærke din glød, er du på rette vej. På den måde er din glød din indre vejviser.

Dit hjerte er din livskontakt. Dér du tænder og slukker for dig selv. GLØD er forløbet, der lærer dig at tænde for kontakten til dit hjerte igen (for den har været tændt, måske for lang tid siden) – eller skrue endnu mere op. Med kontakten til dit hjerte vil din glød blive tændt. Og med dét din livskraft og din indre vejviser.

For mig beskrives effekten af at leve fra et åbent hjerte bedst som en indre følelse af opfyldthed, rørthed, tillid og forbundethed til både mig selv og livet – uagtet af, hvordan jeg har det, eller hvad jeg står i. Men det kan føles anderledes i dig. Hvordan det føles for dig, og hvordan du vækker din indre glød, er præcis det, du kommer til at lære på forløbet.

Med et åbent hjerte vil du efter forløbet være i stand til at:

 • mærke, hvad der er rigtigt for dig – og lige så vigtigt, hvad der ikke er det rigtige.
 • kunne sanse, smage og tage livet helt ind. Det lette såvel som det svære.
 • forblive i kontakt med dig selv, også når livet er svært – holde fast i dig selv, lige dér, hvor det er nemt at miste dig selv og bøje af, please eller underkende dig selv ift. andre
 • træffe beslutninger i samklang med den, du er og det, der er vigtigst for dig allerinderst inde
 • mærke andre tydeligere, lige såvel som de vil kunne mærke dig tydeligere.

Derfor kan forløbet have en livsforandrende effekt for dig, fordi du inviteres til at gøre det til en praksis at invitere dit hjerte med på råd – og dermed følger helt naturligt en større livsglæde, indre styrke og kærlighed til den, du er. Og det liv du vælger at leve.

Hvorfor er det hjertet, vi åbner til?

Hjertet er som et kalejdoskop. Der er altid flere lag og farver at undersøge og afdække. Det stopper aldrig med at give, hvis vi vender fokus mod det. Uanset, hvor du er på dit hjertets rejse, om det føles helt lukket, eller du flere gange har mærket dets styrke, ømhed og visdom, så er der også plads til dit hjerte på forløbet.

Ingen hjerters vej er ens, og alligevel er der en fælles vej ind i hjertet, der åbner det endnu mere: ro, tryghed, tillid og krop.

I en rolig og langsom proces støtter jeg dig i at åbne dit hjerte, din tillid og din kærlighed til dig selv (endnu mere). Dit ego (dit hoved), vil ikke altid forstå, hvad der sker, derfor arbejder vi sideløbende på at berolige dit ego og dit nervesystem.

GLØD er derfor skabt til dig, der:

 • føler dig slukket eller følelsesløs – at livet er blevet til leverpostej og en lidt for grå affære
 • oplever at være faret vild – og ikke kan mærke, hvad der er vigtigst, rigtigt og forkert for dig
 • allerede har erkendt, at du har lukket (en del af) dit hjerte – men savner støtte til at åbne dig igen, og konkrete værktøjer til hvordan
 • forfalder til at lade dig styre af bekymringer og frygt fremfor det, du kan mærke, at du har lyst til eller behov for.

Og så er forløbet til dig, der under Corona-nedlukningen lovede dig selv, at du ville give mere plads til det glædes- og nydelsesfulde i hverdagen – men nu oplever, at det er svært at holde fast i det og dig, når hverdagen er tilbage. Efter forløbet ved du hvordan og har lært at gøre det til en praktisk del af din hverdag.

Et trygt, kærligt og opløftende rum

Du skal ikke præstere eller levere noget som helst på forløbet. Blot åbne, mærke og gå på opdagelse i dit eget inderste. På den måde og i den fart, som jeg hjælper dig til at finde ud af, er din gløds sprog i dig.

Jeg er struktur og sødme i én person. Det betyder, at jeg sætter nogle tydelige rammer og har et klart formål for vores eftermiddage sammen – og lader derefter intuitionen og vores hjerter vise vejen.

På den måde kan jeg garantere dig, at jeg møder dig hvor du er, og med dét der er.

home-img-2
grupper2
grupper3
grupper4

Hvor og hvordan foregår det?

Forløbet afholdes på Skodsborg Kurhotel – www.skodsborg.dk, og består af 5 moduler á 4,5 timers varighed (eftermiddag kl. 12.30-17). 

Der vil være max. 14 deltagere – så der er tid og plads til, at jeg kan guide og støtte dig i din proces.

Fordelen ved at være en gruppe er, at andres veje nogle gange viser sig også at være din eller kunne inspirere til netop det, der er sandt for dig. Derfor vil du med de andre få en kærlig støtte, sparring og inspiration, når I åbner jeres hjerter sammen.

Undervisningen vil selvfølgelig altid foregå ift. gældende Corona-retningslinjer.

På hvert modul vil du blive understøttet i at åbne, mærke og være i dit hjerte gennem:

 • Inspirationsoplæg
 • Guidet visualisering / Meditation
 • YinMind – som er foreningen af Yin yoga og Mindfulness
 • Sanselighedsfokus (musik, dufte m.m. og ritual)
 • Øvelser til refleksion
 • Sparring

Datoer og temaer:

 • 1. marts: Integritet – dit fundament: Din sikre, trygge og stærke base er nødt til at være indeni dig (integritet er vejen til at skabe det fundament, så du ved helt ind i dit inderste, at ’du har dig’)
 • 29. marts: Den kærlige relation til dig selv – så du kan mærke dig selv, berolige dig selv og genfinde din indre kerne og styrke
 • 26. april: Grænsesætning og rummelighed – lær at kende forskellen og kunne begge, så du kan skabe kærlige og ligeværdige relationer.
 • 24. maj: Tillid – til dig selv, andre og livet – som afsæt for at træffe valg og fravalg
 • 1. juni: Energibevidsthed - dét du sender ud, vibrerer du af og det kommer retur til dig

Din investering i at åbne dit hjerte:

EARLY BIRD pris 12.000 kr. ex. moms ved tilmelding senest 14. januar - herefter 14.500 kr. ex. moms.

Der vil være mulighed for tilkøb af intuitiv 1:1 session med mig før eller undervejs imellem modulerne til en særpris af 1.200 kr. ex. moms.

Du kan betale i rater, og du kan få delt betalingen imellem 2 budgetår, hvis eks. din arbejdsgiver eller din virksomhed betaler og har brug for det.

Hvis du kan mærke et indre ’JA!’, vil jeg glæde mig til at høre fra dig og dele denne rejse med dig – anja@kaiba.dk / 40905556.