GLØD

Lær at åbne dit hjerte og genskab kontakten til din indre vejviser og gnist

Mit ønske med GLØD er at åbne dit hjerte, så du (igen) kan mærke dig selv, stole på det du mærker og derigennem skabe et liv i integritet med den du er - allerdybest inde.

Vil du kunne mærke dine ja’er og nej’er tydeligt, og kunne stole på dem som din sande vejviser? GLØD er et personligt udviklingsforløb, der lærer dig at leve med et åbent hjerte i kontakt med dig selv, så du kan træffe de rigtige valg for dig - privat såvel som professionelt.

 • Oplever du ofte tvivl, tankemylder eller (evindelige) indre diskussioner om for og imod, og på den ene og på den anden side?
 • Fungerer livet egentlig meget godt – men føles det alligevel lidt for tamt og tomt? Måske endda meningsløst?
 • Savner du at mærke mere, men ved ikke hvordan du gør?
 • Lader du for ofte vaner, ydre omstændigheder eller forventninger og andre diktere din vej - i stedet for din egen indre lyst og sandhed?
 • Føler du, at du er gået i stå eller går i ring? Er delvist slukket – selvom du har alt muligt at være glad for og taknemmelig over?

Så kan det være din indre glød, der er slukket. Uden din indre glød og tænding vil dit liv (og arbejdsliv) føles som en monoton melodi på repeat. Ingen udsving, ingen opbygning, ingen spænding, ingen forløsning. Bare (mere af) det samme.

Din glød bor og antændes i dit hjerte.

At mærke dig selv og din glød er forudsætningen for at kunne leve dit liv med saft og kraft og i overensstemmelse med den, du er, og det, du ønsker dig af livet. Privat og professionelt.

Dit hjerte er din livskontakt. Dér du tænder og slukker for dig selv. GLØD er forløbet, der lærer dig at tænde for kontakten til dit hjerte igen – eller skrue endnu mere op. Med kontakten til dit hjerte vil din glød blive tændt. Og med dét din livskraft og din indre vejviser og intuition.

På dette forløb inspireres du til at gøre det til en praksis at invitere dit hjerte og intuition med på råd – og dermed følger helt naturligt en større livsglæde, indre styrke og kærlighed til den, du er. Og det liv du vælger at leve.

Din intuition udspringer fra dit hjerte og er en del af dit hjertes intelligens. Forskningen har nu bevist, at dit hjerte opfanger intuitive beskeder både fra dig selv og fra dine omgivelser hurtigere, end hjernen rationelt forstår og tolker dét, der sker. Adgangen til din intuition skærpes med et åbent hjerte.

For mig beskrives effekten af at leve fra et åbent hjerte bedst som en indre følelse af mening, opfyldthed, rørthed, tillid og forbundethed til både mig selv og livet – uagtet af, hvordan jeg har det, eller hvad jeg står i. Men det kan føles anderledes i dig. Hvordan det føles i dig, og hvordan du vækker din indre glød, er præcis det, du kommer til at lære på forløbet.

Med et åbent hjerte vil du være i stand til at:

 • mærke, hvad der er rigtigt for dig – og lige så vigtigt, hvad der ikke er det rigtige
 • stoppe dit indre tankemylder - for i stedet at finde ro og svar i hjertet
 • kunne sanse, smage og tage livet helt ind. Det lette såvel som det svære
 • forblive i kontakt med dig selv, også når livet er svært – holde fast i dig selv, lige dér, hvor det er nemt at miste dig selv og bøje af, please eller underkende dig selv ift. andre
 • træffe beslutninger i samklang med den, du er og det, der er vigtigst for dig allerinderst inde

Hvorfor er det hjertet, vi åbner til?

Hjertet er som et kalejdoskop. Der er altid flere lag og farver at undersøge og afdække. Det stopper aldrig med at give, hvis vi vender fokus mod det. Uanset, hvor du er på dit hjertets rejse, om det føles helt lukket, eller du flere gange har mærket dets styrke, ømhed og visdom, så er der også plads til dit hjerte på forløbet.

Ingen hjerters vej er ens, og alligevel er der en fælles vej ind i hjertet, der åbner til endnu mere ro, tryghed, tillid og styrke.

I en rolig og langsom proces støtter jeg dig i at (gen)åbne dit hjerte, din tillid og din kærlighed til dig selv (endnu mere). Dit ego (dit hoved), vil ikke altid forstå, hvad der sker, og derfor arbejder vi sideløbende på at berolige dit ego og dit nervesystem.

GLØD er derfor skabt til dig, der:

 • føler dig helt eller delvis slukket eller følelsesløs – at livet er blevet til leverpostej og en lidt for grå affære
 • oplever at være faret vild eller at støde på de samme udfordringer igen og igen – og ikke kan mærke, hvad der er vigtigst, rigtigt og forkert for dig
 • allerede har erkendt, at du har lukket (en del af) dit hjerte – men savner støtte til at åbne dig igen, og konkrete værktøjer til hvordan
 • forfalder til at lade dig styre af bekymringer og frygt fremfor det, du kan mærke, du har lyst til eller behov for

Et trygt, kærligt og opløftende rum

Du skal ikke præstere eller levere noget som helst på forløbet. Blot åbne, mærke og gå på opdagelse i dit eget inderste. På den måde og i den fart, som jeg hjælper dig til at finde ud af, er din gløds sprog i dig.

Jeg sætter nogle tydelige rammer og har et klart formål for vores eftermiddage sammen – og lader derefter intuitionen og vores hjerter vise vejen.

På den måde kan jeg garantere dig, at jeg møder dig hvor du er, og med dét der er. Min hjerteenergi aktiverer din hjerteenergi.

home-img-2
grupper2
grupper3
grupper4

Hvor og hvordan foregår det?

Forløbet afholdes hjemme hos mig i Birkerød, og består af 5 moduler á 5 timers varighed (eftermiddage kl. 12-17).

Der vil være max. 8 deltagere – så der er tid og plads til, at jeg kan guide og støtte dig i din proces.

Fordelen ved at være en gruppe er, at andres veje nogle gange viser sig også at være din eller kunne inspirere til netop det, der er sandt for dig. Ligesom du vil erfare, at du ikke er den eneste, der oplever de udfordringer du sidder med. Du vil derfor i en gruppe få kærlig støtte, sparring og inspiration, når I åbner jeres hjerter sammen.

På hvert modul vil du blive understøttet i at åbne, mærke og være i dit hjerte gennem:

 • Inspirationsoplæg
 • Guidede visualiseringer / Meditationer
 • Sanselighedsfokus (musik, dufte, ritualer m.m.)
 • Bevægelse
 • Øvelser til refleksion og sparring
 • Personlige clairvoyante beskeder – som taler til og bidrager til at åbne dit hjerte, så du selv kan mærke det
 • Små gaver som understøtter dig i dit hjertes åbning, og som du kan tage med dig hjem og bruge i hverdagen.

Derudover vil du efter hvert modul modtage en guidet visualisering som lydfil, som understøtter månedens tema og din hjerteåbning og kontakt indadtil. Ligesom du har en åben invitation til at række ud til mig, når og hvis du har brug for kærlig støtte undervejs.

Datoer og temaer - HOLD 2:

 • 11. april 2023: Hjerteenergien og din intuition – din sande indre vejviser og trygge base
 • 9. maj 2023: Den kærlige relation til dig selv – så du kan mærke dig selv, berolige dig selv og genfinde din indre kerne og styrke
 • 6. juni 2023: Nærvær – vær med det som er, og styrk din evne til at både at suge det bedste ud af nuet og skabe bevægelse i det, som er svært
 • 29. juni 2023: Energibevidsthed - dét du er, vibrerer du af, og det kommer retur til dig
 • 10. august 2023: TILLID – til dig selv, andre og livet – som afsæt for at træffe valg og fravalg.

Din investering i at åbne dit hjerte:

EARLY BIRD pris 10.000 kr. ex. moms ved tilmelding senest 1. april 2023 - herefter 14.500 kr. ex. moms.

EKSTRA BONUS - få en gratis 1:1 session med mig ved tilmelding senest 1. april 2023. Du bestemmer helt selv, hvornår du vil have sessionen, og om det skal være en sparringssession, en clairvoyance session, eller en session hvor jeg kanaliserer budskaber til dig fra det, jeg kalder Universets højere intelligens og kærlighed.

Hvis du kan mærke et indre ’JA!’, vil jeg glæde mig til at høre fra dig og dele denne rejse med dig. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak – anja@kaiba.dk / 40905556.

Skærmbillede 2023-09-01 kl. 15.00.26

Tilmeld dig venteliste til næste ’GLØD’ forløb

Har du lyst til at høre mere, når der åbnes op for næste forløb? Så skriv dig op nedenfor og få besked, så snart tilmeldingen åbner. Du bliver samtidig tilmeldt min inspirationsmail. Du kan dog altid afmelde dig igen med et enkelt klik.

P.S. Er du allerede på mailinglisten, er du stadig nødt til at skrive dig op for at få besked.