Forløs din feminine kraft

– find ny glæde, energi og balance i dine g(l)emte ressourcer

Skønt du er interesseret i flere detaljer om forløbets opbygning og indhold! Jeg har så meget på hjerte om dette gruppeforløb, at jeg er ved at boble over, men jeg har forsøgt at uddybe det væsentligste her. Har du spørgsmål eller bare brug for en uforpligtende snak, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til mig på 40 90 55 56.

grupper1
grupper2
grupper3
grupper4

Forløbets rammer og form

Vi bliver maks. 14 kvinder i gruppen. Mit store ønske er nemlig, at vi kommer rigtig tæt på hinanden, åbner op over for hinanden og bliver vidner til hinandens rejse mod at stå i mere og mere integritet. Det kan danne grobund for de tætteste bånd gennem livet.

Derfor vil du også opleve, at jeg som underviser bringer hele mig selv i spil, med styrke, sårbarhed, åbent hjerte og en dybfølt passion både for gruppens og den enkeltes udvikling.

Gennem hele forløbet ’FORLØS DIN FEMININE KRAFT’ vil du modtage støttende input, det kan for eksempel være lydfiler, videoer og korte inspirationstekster (tung teori og store mængder læsestof får du ikke her). Mit fokus er altid at gøre det, jeg giver dig, overskueligt og så let som muligt at omsætte til din hverdag og træne derhjemme.

Pris og tilmelding

Early bird pris 29.500 kr. ekskl. moms (spar 5.500 kr.) ved tilmelding senest 1. februar 2022.

Herefter koster forløbet 35.000 kr. ekskl. moms.

Prisen dækker over:

  • 6 essentielle moduler
  • 7 undervisningsdage inkl. lækker forplejning
  • 2 individuelle sessioner à ca. 1,5 times varighed afhængig af dit behov
  • En overnatning på et udvalgt og lækkert kursussted i Danmark inkl. forplejning
  • Afslutningsmiddag og fejring
  • Løbende inspiration og materialer
  • Følgeskab i gruppen hele vejen igennem
  • 8 måneders målrettet udvikling med støtte og sparring fra mig hele vejen, også imellem undervisningsmodulerne

Du har mulighed for at betale i 5 rater eller dele betalingen op imellem to budgetår – oplys blot om du ønsker det, når du tilmelder dig forløbet ’Forløs din feminine kraft’ på anja@kaiba.dk

Har du brug for en uforpligtende snak for at fornemme, om vi er det rette match, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til mig på 40 90 55 56.