Forløs din feminine kraft

Hjerteligt velkommen til mit gruppeforløb:

Forløs din feminine kraft

– FIND NY GLÆDE, ENERGI OG BALANCE I DINE G(L)EMTE RESSOURCER

Datoer for Hold 4:

Start: Marts 2022 – afslutning oktober 2022
Sted: I lækre rammer i Storkøbenhavn
Tilmelding: anja@kaiba.dk

+ Andre synes, du gør det godt
÷ Men en stigende tomhed vokser inden i dig

+ Du er målrettet både privat og på arbejde
÷ Men føler aldrig, du lykkes helt - noget mangler altid

+ Dit drive har bragt dig langt
÷ Men det føles som om, du undervejs har mistet (noget af) dig selv

+ Udadtil virker du tilfreds og ressourcestærk
÷ Men indadtil føler du dig ikke helt glad og tilfreds, du har mistet kontakten til din blødhed og kvindelighed

Hvis du er bare en smule som mig, er en del af forklaringen, at du er skolet til og bliver anerkendt for at tænke rationelt, målrettet, analytisk, struktureret og kunne præstere. Det er maskuline karaktertræk, som er velansete i en verden styret af ydre resultater, og det har bragt dig langt. Problemet er bare, at det også har bragt dig væk fra modvægten til de maskuline træk – nemlig dine medfødte feminine ressourcer og dermed din evne til at bruge alle dine ressourcer i balance, så du både:

 • er handlekraftig og samtidig lytter til dine følelser og intuition
 • træffer (vigtige) beslutninger og samtidig er inkluderende
 • fremstår med autoritet og respekt og samtidig er blød og rummelig
 • er kontant, når det kræves, og samtidig har et åbent hjerte
 • handler i integritet og samtidig rummer, når andre ikke er enige med dig
 • er resultatfokuseret og samtidig fuld af tillid til, at du ikke behøver at have styr på eller regne alt ud

Når du ikke trækker på dine maskuline og feminine ressourcer i balance, er du kun halvt så ressourcefuld, energifyldt og glad, som du kunne være.

På forløbet ’Forløs din feminine kraft’ stopper du op og genskaber forbindelsen til hele dig. Uden at give slip på dine ambitioner og målrettethed lærer du at forløse alle dine ressourcer og navigere efter dit indre kompas, så du kan skabe de resultater, der er vigtige for dig, uden at slide dig selv op.

Hvordan?
Din feminine side (yin) handler om at være i kontakt med grundfølelsen af, at du er god nok, som du er. Din maskuline side (yang) handler om at træde i karakter som den, du er.
I et afbalanceret forhold er det en meget kraftfuld kombination.

Har du lært, at din væren ikke er nok til at kunne præstere, har du et sted på vejen afvist (store dele af) din feminine essens. Dømt den svag og med det mistet din dybe og medfødte kontakt til din egen værdi.

Det kan komme til udtryk ved, at du i højere grad spiller stærk end er stærk. Svag har du jo afvist at være, så for at dække over ubalancen overgør du og bliver i stedet selvopofrende, kontrollerende, yder mere end nødvendigt, fokuserer på at levere (konstant), knokler og slider.

Du bliver med andre ord mere maskulin end godt er, når du bruger din feminine side for lidt. Måske mærker du ubevidst længslen efter at være hele dig … alt imens du i andres øjne til tider bliver opfattet som kontant, ufleksibel eller hård.

grupper1
grupper2
grupper3
grupper4

"Bruger vi primært den maskuline energi, overlever vi. Bruger vi også den feminine, lever vi.”

Er der et alternativ?
Et tegn på, at din balance nok er tippet, er, at hverdagen koster dig mange kræfter uden, at du bliver fyldt op igen. Det er hårdt at leve sådan – og unødvendigt. Derfor lærer du på forløbet ’Forløs din feminine kraft’ at genfinde dit alternativ: at genfinde ’kvinden’ i karrierekvinden.

Hvor du g(l)emte hende, og hvordan du får hende tilbage, kan være svært på egen hånd, men på forløbet bliver du guidet i bevægelsen tilbage til den komplette, feminine kvinde, som du har inden i dig. Det sted, hvor du både føler dig god nok, som du er – uden at skulle præstere dig til det – og stadig kan bruge dine maskuline talenter for at handle og skabe.

Forløbet har hjulpet mig til at se og PÅSKØNNE de feminine energier og egenskaber. Og ved at have større balance mellem maskulin og feminin energi kan jeg nå de samme resultater som før – blot på en måde, der er sundere for mig som menneske.
Jeg har i min hverdag skabt mere plads til at fornemme både mine omgivelser og mig selv. Jeg ved nu i det sekund, jeg handler ude af integritet. Jeg har nu evnen til at mærke, når det går den forkerte vej og, når jeg har brug for mere balance.  

Kathrine Glahn, Forløs din feminine kraft, hold 1

Hvad giver forløbet dig konkret?
At forløse din feminine kraft kan være lidt abstrakt, selvom du nok nu mærker vigtigheden af det. Lad mig derfor konkretisere. Med forløbet bliver du den kvinde, der kan:

 • Koble din mentale kapacitet med din hjerteenergi og skabe ekstraordinære, bæredygtige resultater
 • Anerkende dig selv mere, end du søger anerkendelsen eksternt gennem dine præstationer
 • Skabe endnu bedre resultater uden at slide dig selv op
 • Både handle og restituere, og holde din energibank i plus
 • Læse og lytte til din krops signaler, så den altid er tryg at være i og leve med
 • Være med det svære, fordi du ved, hvordan du håndterer det fremfor at flygte eller fastholde dig selv
 • Skabe ro og styrke indeni, fordi du er i kontakt med det dybeste sted i dig og kender dine egne ressourceknapper
 • Bære din sårbarhed og bruge dine kvindelige kvaliteter som et aktiv
 • Bruge din kreativitet til at skabe inspirerende løsninger båret af din feminine skaberkraft
 • Fremstå og føle dig dobbelt så ressourcefyldt som i dag, fordi du giver plads til og trækker på både de feminine og maskuline kvaliteter, du rummer

Hvad kræver det af dig at opnå det?
Du skal først og fremmest være nysgerrig og åben over for at udvikle dig. Med det mener jeg også åben over for at arbejde med både krop, sind og sjæl som løftestænger til at bringe dine maskuline og feminine ressourcer i balance. Derudover er der ingen forudsætninger, bortset fra at du skal være kvinde. Lige dette forløb er ikke for mænd.

Anne: "Jeg var en rigtig knude-pige". I dag kan Anne mærke sig selv.

Nanna: "Nu forstår jeg, hvem jeg er. Hvorfor jeg gør og føler, som jeg gør".

Hvordan er forløbet bygget op?
Vi følges som gruppe igennem en række centrale elementer, der bygger på KAiBAs gennemprøvede metode. Det vil blive nærende, dybt og udfordrende, men altid trygt. Undervejs vil jeg sørge for, at du får indsigter og værktøjer, som du let kan bruge i din hverdag, og som løbende vil skabe mærkbare forandringer i dit liv. De centrale elementer i forløbet er:

 • Integritet – at gøre og sige i det ydre, som det lyder og føles i dit indre
 • Udstråling – den usynlige, men mærkbare energi, som indre-styrede kvinder har i overflod
 • Kraftfuldhed – styrken der opstår, når du ikke længere indgår usunde kompromisser, men lader dig dirigere derhen, hvor livet flyder og føles godt, også selvom det kan være udfordrende
 • Mod – til at være sårbar og stærk på én gang og stå ved dig selv, også når andre mener eller forventer noget andet af dig
 • Balance – når du inviterer de fortrængte og forviste sider af dig selv tilbage og oplever, at tomheden bliver erstattet af en pallette af lettilgængelige følelser, udtryk og nye behov, som kendetegner dig i balance

Er du klar?
Det er nemt at blive ved at gøre, som du har lært og er blevet vant til. Men når du lukker ned for din feminine kraft, skaber det problemer. For din handlekraft. For din balance i livet og i arbejdslivet. For om andre kan mærke dig. For din personlige integritet. For din mening med livet. For din evne til at være og skabe i samspil. Spørgsmålet er, om du er klar til at fortsætte sådan – eller klar til at forløse din feminine kraft?

Vi bliver en gruppe på maks. 14 kvinder med fokus på udvikling, sammenhold og nærvær.

Selve forløbet består af 6 fælles moduler og 3 individuelle sessioner, og vi kommer hver gang til at blande noget, der taler til krop, sind og sjæl. Vi vil altid være i skønne og nærende rammer, som nærer og støtter.

Start marts 2022 – afslutning oktober 2022

Din investering

Early bird pris 29.500 kr. ekskl. moms (spar 5.500 kr.) ved tilmelding senest 1. februar 2022.

Herefter koster forløbet 35.000 kr. ekskl. moms.

Prisen dækker over:

 • 6 essentielle moduler
 • 7 undervisningsdage inkl. lækker forplejning
 • 2 individuelle sessioner à ca. 1,5 times varighed afhængig af dit behov
 • En overnatning på et udvalgt kursussted i Danmark inkl. forplejning
 • Afslutningsmiddag og fejring
 • Løbende inspiration og materialer
 • Følgeskab i gruppen hele vejen igennem
 • 8 måneders målrettet udvikling med støtte og sparring fra mig hele vejen, også imellem undervisningsmodulerne

Du har mulighed for at betale i 5 rater eller dele betalingen op imellem to budgetår – oplys blot om du ønsker det, når du tilmelder dig ’FORLØS DIN FEMININE KRAFT’ på anja@kaiba.dk.

Har du brug for en uforpligtende snak for at fornemme, om vi er det rette match, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til mig på 40 90 55 56.

Tilmeld dig ventelisten

HVAD GIVER FORLØBET DIN ARBEJDSGIVER?

’Forløs din feminine kraft’ gavner både den enkelte og arbejdspladsen. Derfor er det oplagt, at din arbejdsgiver varetager betalingen – eller at betalingen sker via bruttolønsordningen.

Her betaler virksomheden, men trækker efterfølgende udgiften af medarbejderens bruttoløn. Det betyder, at medarbejderen sparer skatten, idet en virksomheds betaling af uddannelsesudgifter ikke beskattes.

Mange virksomheder er dog ikke vant til at se potentialet i ’den feminine energi’, og jeg ved, at det kan være svært at formulere det forretningsmæssige output selv.

Her får du derfor 9 argumenter, som du kan gå til din chef med, når du skal vise, hvorfor dette forløb er en god investering:

 1. Du kommer til at skabe endnu bedre resultater, fordi du også bringer dine ubrugte (feminine) ressourcer i spil – dvs. trækker på alle de ressourcer, du rent faktisk rummer og har til rådighed
 2. Du bliver hurtigere til at træffe kompetente beslutninger, nå og opnå mere, fordi du forstår at veksle imellem og trække på både dine maskuline og feminine ressourcer
 3. Du kommer til at ”knække nødden hurtigere” og bliver dermed mere effektiv – fordi du får endnu større kontakt til din feminine energi (her bor kreativiteten og intuitionen)
 4. Du bliver i stand til at overskue og magte mere uden at presse dig selv for hårdt, fordi du lærer at tage vare på og styre din energi
 5. Du bliver bedre til at stå mere stærkt og roligt i en omskiftelig og stadig mere krævende arbejdskontekst – fordi du finder dit indre ståsted
 6. Du opnår en indre ro og styrke, fordi du lærer at være og handle i integritet med dig selv
 7. Du lærer at åbne mere op for kreativitet, tillid og intuition i din måde at gå til opgaverne, kollegaerne og kunderne på
 8. Du løfter dig til et nyt niveau, hvor du ser nye handlemuligheder og er langt mere løsningsorienteret frem for at fokusere på problemer og begrænsninger
 9. Din evne til at skabe plads til balance og nydelse i din arbejdsdag og i dit liv generelt vil smitte positivt af på dine kollegaer: Du bliver en rollemodel for, hvordan man skaber plads til nydelse og balance i sin karriere og samtidig performer bedre end nogensinde.