Forkælelsesretreat:
HJERTETS KRAFT

Forstærk din adgang til følelsen af indre ro, styrke, glæde og mod til at leve DIT liv

Retreatet er skabt til dig, der ønsker at trykke pause for en stund.
Pause fra dagligdagens gøremål, pligter, og ’burde, skulle’.
Pause til at være med dig – og gå på opdagelse i dybderne af dit hjerte og sjæl.
Pause til at styrke din kontakt indadtil, udadtil og opadtil.

En tidslomme til dig selv med plads til at mærke, være med og forstærke dit hjertets stemme og kraft – for at skrue endnu mere op for din livsglæde, indre styrke og ro, og følelsen af at være forbundet til noget, der er større end dig selv.

2 dage kun med fokus på dig og det, du kan få adgang til, når du aktiverer og bruger dit hjertes kraft og energi:

 • din integritet – at kunne holde fast i dig selv, når livet og andre trækker i dig
 • en stærk og dyb kontakt indadtil, hvor du kan mærke dine sande svar
 • forbindelse opad til Universet som en evig kilde til støtte og styrke, når og hvor du har brug for det
 • et mere mærkbart og følelsesrigt liv - med dig selv og andre
 • en følelse af forbundethed, samhørighed og tryghed i hverdagen - uafhængig af andre og andet

Din hjerteenergi er ikke nødvendig for dit fysiske liv, men den er for din livskvalitet.
Derfor får du 2 fulde forkælelsesdage, hvor du ærer, forstærker og bærer din hjerteenergi som en usynlig, men altid tilstedeværende ressource til et mere rigt og komplet liv, som det hele mennesker du er.

En gave fra dig til dig

Forkælelsesretreatet for dit hjerte er en mulighed for dig til at stoppe op og mærke, om du er, hvor du ønsker at være? Om du har fokus på det, du har brug for - eller om der er noget i dit liv, du har behov for at justere? I det små eller det store.

På retreatet vil du få min hjælp til at:

* ÅBNE DIT HJERTE – og komme i kontakt med dine længsler og ønsker. Du vil aktivere og forstærke din hjerteenergi og opleve, hvordan hjertets stemme og kraft føles i dig.

* SKABE BEVÆGELSE i det som lige nu opleves svært, udfordrende eller stagneret. Du vil opleve den energi, som indfinder sig i dig, når du lader det overhørte komme op til overfladen og tillader dig at gå med og være tro mod det, du mærker. For gør du det, kommer livet sjældent på afveje.

* STYRKE DIN FORBINDELSE OPADTIL – til det, som er større end dig. En uudtømmelig kilde af kærlighed og støtte, som er til din rådighed – men ikke nødvendigvis kan forklares eller forstås med hovedet. Den kan derimod mærkes, når du lærer at åbne og forbinde dig til den.   

HVORFOR ER DET HJERTET, DU SKAL ÅBNE TIL?

Hjertet er din adgang til dig selv – din åbning indadtil, udadtil og opadtil.
Til at mærke dig selv, andre og livet – klart og tydeligt.
Til at føle forbundethed med dig selv, andre og dét, der er større end dig.

Et åbent hjerte er din adgang til at føle mere, sanse mere, leve mere. Ikke bare i dig, men også i mødet med andre og i livet generelt.

Hjertet er derfor også mit ‘go to’ - dér jeg søger ind, både når livet føles svært, og når jeg ønsker at skrue endnu mere op for livet. Når jeg vil mærke livet, mig selv, og dem omkring mig stærkere. Og ikke mindst, at jeg er forbundet til en større kærlig intelligens og kraft, som altid er til rådighed.

Et mærkbart liv udgår fra hjertet - et åbent hjerte.

På dette retreat skal du gå på opdagelse i dybderne af dit hjerte. Jeg viser dig forskellige måder at åbne, aktivere og forstærke kontakten til din egen hjerteenergi og -kraft – og du erfarer, hvordan det føles, når dit hjerte bliver din primære vejleder.

Dit hjerte er som et kalejdoskop. Der er altid flere lag og farver at undersøge og afdække. Det stopper aldrig med at give, hvis du vender fokus mod det. Uanset, hvor du er på dit hjertets rejse, om det føles helt lukket, eller du flere gange har mærket dets styrke, ømhed og visdom, så er der også plads til dit hjerte på retreatet.

Ingen hjerters vej er ens. Alligevel er der en fælles vej ind i hjertet, der åbner til endnu mere kærlighed, ro, tryghed, tillid og styrke.

For mig beskriver jeg bedst effekten af at leve fra et åbent hjerte som en indre følelse af mening, opfyldthed, rørthed, tillid og forbundethed til både mig selv, livet og Universet – uagtet af, hvordan jeg har det, eller hvad jeg står i. Men det kan føles anderledes i dig. Hvordan det føles i dig, og hvordan du vækker og forstærker dit hjertes uudtømmelig energi, kærlighed og kraft, er det du kommer til at gå på opdagelse i sammen med mig og i dit hjerte.

EFTER RETREATET VIL DU VÆRE ENDNU BEDRE I STAND TIL AT:

 • Mærke, hvad der er rigtigt for dig – og lige så vigtigt, hvad der ikke er det rigtige
 • Kunne sanse, smage og tage livet helt ind. Det lette såvel som det svære
 • Forblive i kontakt med dig selv, også når livet er svært – holde fast i dig selv, lige dér, hvor det er nemt at miste dig selv og bøje af, please eller underkende dig selv ift. andre
 • Træffe beslutninger i samklang med den, du er og det, der er vigtigst for dig allerinderst inde
 • Søge støtte og guidance opadtil, når dit hoved larmer for meget eller du tvivler på det, du selv mærker

Forkælelsesretreatet for dit hjerte er både for dig som:

 • Ønsker at få endnu stærkere kontakt til dig selv (igen) og blive mindet om, hvad der får dit indre til at boble af glæde og energi
 • Trænger til at give dig selv et pusterum fra dagligdagen, og har brug for at blive fyldt op og næret
 • Føler dig stagneret – og trænger til at blive ’blæst igennem’ eller give slip på det, som lige nu fastholder dig
 • Er nysgerrig på, hvad dit hjerte har på hjerte til dig – der hvor du er i livet lige nu
 • Gerne vil forstærke din kontakt til hjertets energi og kraft – og erfare, hvordan netop hjertet er din åbning både indad til dig selv, til andre, og til det, som er større end dig
 • Ønsker at forstærke din kontakt til Universets uudtømmelige kilde af kærlighed og støtte – og med det følelsen af forbundethed.

Dit hoved vil ikke kunne forstå alt det, vi skal udforske – hvorfor du skal være åben og tillidsfuld. Retreatet er en pause fra at tænke, og en invitation til at være, mærke og forstærke dit hjertes stemme og kraft. Lytte til, hvad dit hjerte har på hjerte til dig.

Jeg sætter rammerne, du er i centrum

Du skal ikke præstere eller levere noget som helst på retreatet. Blot åbne, mærke og gå på opdagelse i dit eget inderste og kontakten opadtil, til den større kilde.

Jeg sætter nogle tydelige rammer og har et klart formål for vores dage sammen – og lader derefter intuitionen og vores hjerter vise vejen. På den måde kan jeg garantere dig, at jeg møder dig hvor du er, og med dét der er.

Min hjerteenergi aktiverer din hjerteenergi.

Vi vil arbejde med både krop, sind og sjæl – og du vil efter de 2 dage føle dig fyldt op, i kontakt indadtil, åben, vækket, inspireret og vibrerende.

DU BLIVE UNDERSTØTTET I AT ÅBNE, MÆRKE OG FORSTÆRKE DIT HJERTES KRAFT GENNEM:

 • Inspirationsoplæg
 • Guidede visualiseringer / Meditationer
 • Sanselighedsfokus (musik, dufte, krystaller, ritualer/ceremonier m.m.)
 • Bevægelse – herunder Yinmind som er fusionen mellem Yin yoga og mindfulness (du behøver dog på ingen måde at have dyrket yoga før)
 • Øvelser til refleksion og sparring
 • Naturen
 • Stilhed
 • Personlige clairvoyante beskeder – som taler til og bidrager til at åbne dit hjerte, så du selv kan mærke det
 • Små gaver som understøtter dig i dit hjertes åbning, og som du kan tage med dig hjem og bruge i hverdagen

På HJERTETS KRAFT får du:

 • 2 fulde dages facilitering af et rum fyldt med nærvær, hjerteenergi, inspiration, øvelser, kærlige puf og sparring
 • Overnatning i enkeltværelse
 • Fuld forplejning – og det er lækker forplejning!

Jeg ønsker virkelig, at du og dit hjerte skal forkæles, og derfor har jeg bevidst valgt de virkelig lækre rammer på Hornbækhus med masser af sjæl og tæt på skov og strand.

Der er max. 12 pladser, så alle får maksimalt udbytte. Tilmeld dig nu på anja@kaiba.dk, hvis du vil sikre dig din plads. Og har du spørgsmål, så kontakt mig endelig.

1
4
2
3

Dato:

Søndag 26. november 2023 kl. 10 til mandag 27. november 2023 kl. 16.

Hvor:

Hornbækhus, Skovvej 7, 3100 Hornbæk – www.hornbaekhus.com
Det lækreste sted, med en meget stemningsfyldt energi – og med skov og strand lige uden for døren.

Pris:

Private: 5.750 kr. inkl. moms
Virksomheder: 5.750 kr ex. moms

Mere om Yinmind

Yinmind er fusionen mellem yin yoga og mindfulness.

Yinmind skaber plads i krop og sind, fordi du dels arbejder med at stimulere bindevævet, dels giver opmærksomhed til dét, som ER lige nu – uden at dømme det rigtigt eller forkert, eller at ville ønske det var anderledes. På den måde skabes grundlag for transformation – for i accepten og nærværet med det, som er, kan fysiske spændinger eller følelsesmæssige blokeringer bevæge sig og forløses.

Gennem siddende eller liggende yogastillinger, der fokuserer på dybe stræk, som typisk varer mellem 3-10 min, inviterer Yinmind dig til, at du giver dig hen i langsomhed, synker dybere ind i din krop og mærker sansningerne i din krop og din indre stemning - på en undersøgende, nysgerrig, ikke-dømmende men accepterende måde.

Yinmind medvirker til at berolige nervesystemet, og styrker din evne til at være til stede i krop og sind – som det er og føles i nuet.