HAPPY HEART

Energi på flaske

Happy Heart er 'energi på flaske' i form af aromaterapeutiske produkter, som dufter fantastisk og bringer dig tilstede i dig.

Happy Heart er dermed en ordløs genvej til nærvær, så du kan mærke ind og tage vare på det, som kalder indefra. De særlige duftblandinger vækker og løfter din energi på forskellig vis, og på den måde understøtter Happy Heart alt det, jeg står for og arbejder for.

Hjertet i Happy Heart er 5 signaturdufte. De er sammensat af naturlige, æteriske olier og skabt til at aktivere og understøtte 5 udvalgte chakraer, som er kroppens energicentre. Uanset, hvor du er i din dag eller på din personlige rejse, vil du kunne støtte og forbinde dig dybere indadtil ved hjælp af en af de 5 aromaterapeutiske signaturdufte, som findes som Room Sprays eller Body Smoothies.

Du kan også blot lade deres skønne duft pifte rummet op og løfte energien. Der er ingen rigtig eller forkert måde at bruge Happy Hearts dufte eller produkter på. Kun den intention og det samspil med de unikke duftsammensætninger, du selv inviterer til.

Vælg mellem Protection, Happiness, Energy, Peace og Purifying – og læs meget mere her: www.happyheartthecompany.com.

Jeg bruger selv produkterne både privat og i arbejdsregi – og har vi mødt hinanden, er du højst sandsynlig allerede blevet introduceret til produkterne.