En-til-en

Individuelle sessioner kan hos mig have både forskellig form, og spænde over alt fra en enkelt session, til nogle få sessioner eller et forløb over længere tid. Det er helt naturligt, at du ikke på forhånd ved, hvor længe du har brug for min hjælp - det finder vi ud af sammen henad vejen.

Vores første session vil oftest være en clairvoyance session - hvor jeg tilsidesætter mit ego, erfaringer og holdninger for i stedet at lytte til og sætte ord på det, mit hjerte fortæller mig om, hvem du er som menneske og sjæl, dine talenter, potentialer, udfordringer og mulige nye veje at gå. Jeg gør mig på ingen måde til en 'objektiv ekspert' på dig eller dit liv men har erfaret, at jeg ved at bruge mine clairvoyante evner kan hjælpe med at kaste lys over noget i dig, som måske er uklart eller gemt væk - og derfor noget der ikke ville have set dagens lys, hvis kun hovedet og intellektet blev bragt i spil.

Jeg mener selv at besidde et etisk kompas og stor ydmyghed omkring både clairvoyance og min rådgiverrolle generelt - koblet med overbevisningen om, at alle mennesker selv er deres egen bedste vejviser. Nogle gange har den indre vejviser bare brug for lidt hjælp for at kunne se og mærke klart igen. Og her kan clairvoyance være en åbnende og støttende vej.

Jeg oplever, at dig som finder vej til mig ofte savner elementer af nedenstående:

Balance – så du ikke føler, du skal slide eller gå på kompromis, men bruger alle de ressourcer, du har til rådighed , og alt det du rummer og er som menneske

Klarhed – så du får kastet lys over, hvad der bevidst eller ubevidst er vigtigt for dig, dér hvor du er i livet lige nu - og hvad, der holder dig tilbage

Integritet – så du mærker efter, hvem du er, hvad der er vigtigst for dig allerinderst inde, og hvordan du er tro mod dig selv i dine prioriteter og handlinger

Glæde – så du under dig selv det allerbedste og oplever den energi og tillid, der kommer af at slippe kontrol og slid for i stedet at læne dig ind i tillid og din eget hjertes intelligens

Som din støtte eller mentor vil jeg skærpe og holde visionen for dine ønsker, give dig kærlige skub og træning i konkrete og lavpraktiske værktøjer, som du kan implementere i en travl hverdag.

Vi vil komme til at arbejde med både krop, sind og sjæl som løftestænger, ligesom du vil opleve, at jeg bruger min intuition og clairvoyante evner til at se dig mere klart og udefra – uden at blande dine eller mine erfaringer, holdninger eller begrænsninger ind i det.

Afhængig af dit behov åbner jeg min personlige værktøjskasse, som rummer indsigter i både krop, sind og sjæl og erfaringer fra en lang karriere inden for udvikling af mennesker og organisationer. Du får en mentor, som selv er utrolig ambitiøs på livet, har en stærk spirituel bevidsthed, et åbent hjerte, mental skarphed og en personlig historie om at gå vejen selv.

Uanset hvor meget tid vi tilbringer sammen, vil du forbedre din evne til både at trække på dit maskuline ben i form af målrettethed, intellekt, analyse og handlekraft og dit feminine ben, som består af intuition, kreativitet, tillid og et åbent hjerte. Hvad end din konkrete udfordring er lige nu, vil du opleve en stærkere tro på dig selv og en fornyet kraft til at stå ved den, du er - og alt det, du rummer.

PRAKTIK OG PRIS
Mine individuelle sessioner foregår naturligvis i fuld fortrolighed og med 100 % fokus på dig og det sted i (arbejds)livet, du er lige nu. Der er forskellige muligheder:

Mentorsession:

Varer typisk 1-1,5 time og vil være en kombination af dialog, sparring og intuitiv guidning.

Pris: 1.500 kr. inkl. moms.

Clairvoyance session - 20 min:

Går du og tumler med en konkret udfordring, og har brug for et kærligt udefra ind blik - eller befinder du dig i en situation, hvor du behøver hurtig guidance, er det muligt at booke 20 min. telefonisk session, hvor du kan lette dit hjerte, opnå klarhed og støtte til at løse din udfordring.

Pris: 450 kr. inkl. moms.

Clairvoyance session – 60 min:

Har du brug for et bredere blik på dig, dit liv, muligheder, udfordringer og potentialer - eller blot brug for mere tid til at gå i dybden, vil jeg elske at guide dig. Vi kan mødes over telefonen, eller hjemme hos mig i Birkerød - helt op til dig.

Pris: 1250 kr. inkl. moms.

Ønsker du et længerevarende forløb, sammensætter vi det præcis efter dit behov – det kan være en vekselvirkning mellem face-to-face, telefonseancer, clairvoyance opfølgning og kærlige remindere over mailen, gåture etc. Mit mål er altid, at du skal balancere på egne ben hurtigst muligt.