Kathrines vigtigste udbytte af at leve i større integritet med sig selv:

‘Jeg når de samme resultater som før – blot på en måde, der er sundere for mig som menneske.’

Kathrine Glahn deltog på hold 1 af udviklingsforløbet 'Forløs din feminine kraft', fordi hun var slidt og savnede sig selv.

Læs, hvordan hun i dag balancerer at arbejde i et maskulint miljø og samtidig give sig plads til at være kvinde og feminin uden at miste hverken sin gennemslagskraft eller respekt fra andre.

414A2860

Før: ubalance mellem det maskuline og feminine

Jeg arbejder i finansverdenen, som er domineret af mænd og/eller maskulin energi. Som kvinde har jeg brugt det meste af min karriere på at få succes ved at lade den maskuline energi dominere for at skabe resultater på en måde, som så velkendt ud for de mennesker, der skulle bruge resultaterne. Det har slidt på mit system, da der ikke har været balance mellem feminin energi (min naturlige kerne) og maskulin energi.

 

Det svære på job og derhjemme

Det var svært at få momentum i ting, når jeg præsenterede ’jeg føler, at organisationen har brug for….’ eller ’jeg fornemmer, at det, vi skal nu, er….’ Jeg blev altid mødt med ’Hvilken evidens har du for at underbygge dine påstande?’

I min barndom overlevede jeg primært ved at gøre ting og handle mig ud af pressede situationer. Så jeg lærte meget tidligt, at de maskuline energier fik mig væk fra ting, der var usunde for mig.

 

Nu: påskønner hun forskellen og har bedre balance

Forløbet har hjulpet mig til at se og PÅSKØNNE de feminine energier og egenskaber. Og ved at have større balance mellem maskulin og feminin energi kan jeg nå de samme resultater som før – blot på en måde, der er sundere for mig som menneske.
Jeg har i min hverdag skabt mere plads til at fornemme både mine omgivelser og mig selv. Jeg ved nu i det sekund, jeg handler ude af integritet. Jeg har nu evnen til at mærke, når det går den forkerte vej og, når jeg har brug for mere balance.

 

Forskellen integritet gør

Jeg stoler mere på mig selv og egne evner. Jeg ved nu, at når jeg ’mærker’ noget, så er det som regel både rigtigt og legitimt. Jeg har også oplevet, at når jeg læner mig tilbage i mine feminine egenskaber ifht. min partner, så får vi færre skænderier. Min kæreste har tidligere været overfølsom overfor min maskuline kommunikationsform, som meget ofte har lydt kritisk og kommanderende i hans ører hvor, jeg blot har troet, at jeg fortalte om mine observationer.

 

Hvor ville du have været, hvis ikke ...

1) Jeg er sikker på, at jeg ikke havde fået tilbudt den stilling, jeg besidder i dag. Fordi jeg turde pludselig bede om det, jeg gerne ville have (integritet).

Og 2) jeg er ikke sikker på, at min kæreste og jeg var sammen i dag hvis ikke, at jeg havde indset at måden, jeg kommunikerede på, var en trigger hos ham.

 

Hvordan oplever du Anja som sparringspartner?

Anja er en vanvittig dejlig sparringspartner, der får en til at føle, at man er det vigtigste i verden LIGE NU. Det er altid god sparring funderet i en skøn blanding af faglig viden og ikke-dømmende kærlighed. Savner hende allerede!

 

>>> Læs mere om udviklingsforløbet Kathrine deltog på