Andre siger

"Tusinde, tusinde, tusinde tak! Føler jeg skylder dig alt! Du har reddet mig, min familie, mine små børn. Havde jeg vidst, hvad dette forløb ville give mig, havde jeg aldrig været i tvivl om min tilmelding. TAK.

Du er smuk, stærk og dyb som den dybeste sø med så meget at give. Jeg håber af hele mit hjerte, at vi vil følges ad i mange, mange år frem. Af hjertet tak, Anja".

Sarah, 'Forløs din feminine kraft'

”TAK til og for dig, kære Anja - du vil altid bo i mit hjerte, og på den måde kan jeg tage dig med alle vegne.

Jeg beundrer dig virkelig, og for mig står du for noget, der er værd at have som ambition. Du lykkes nemlig og har hjertet med i det, du gør. Kaster dig ud i spændende projekter - det må være den vildeste følelse, at arbejde med noget du i den grad brænder for og gøre det til dit livsværk.

Det mærker vi andre. Vi lærer ikke bare fra dig af noget du er uddannet til, men noget du mærker med det inderste af dig - og på den måde lægger din sjæl og inderlighed i det til glæde for alle os andre. Du er en kæmpe inspiration!”

Isabel, 'Forløs din feminine kraft'

"At se hvordan Anja selv har formået at indarbejde balancen mellem et job på højt niveau og sin familie er motiverende, og det er skønt, at Anja bruger sig selv så meget som facilitator, for så får man syn for sagen. Anja står for alt andet end tomme floskler – der er både energi, nerve og oprigtighed bag de guldkorn, som Anja deler. Og de virker!"

Kristine Weng Thorvildsen, Senior HR Business Partner, NNIT

"Kæreste, smukkeste A. Tak for dig. For din hjælp, din støtte, dine kærlige spørgsmål og empatiske iagttagelser. Tak fordi du følger, støtter, skubber – og nogle gange bærer. Jeg er fuld af beundring - for din integritet, dit mod, din vilje til at følge dine drømme. Du inspirerer verden – og mig".

Christina, 'Forløs din feminine kraft'

”Anja lærte mig at finde ro og styrke indeni mig selv i stedet for at fokusere på, hvordan mine omgivelser påvirkede mig. I stedet for at slå mig selv i hovedet med alt det, jeg ikke var, fik jeg tillid, tro og styrke til at elske den, jeg er. Nu ved jeg, at jeg er værdifuld, uanset hvad andre fortæller mig”.

Malene Bille Ahmt, Erhvervsrådgiver, Nordea

"Af hjertet tak! Du er så inspirerende. Din kærlige insisteren er irriterende og dejlig. Din evne til at favne alle, sprede ro og glæde samt skønhed omkring dig er fantastisk. Det har været den største gave at få lov til at blive hjulpet af dig".

Annika, 'Forløs din feminine kraft'

"Hvis du er klar til at komme på en fantastisk effektfuld rejse, hvor du finder energi og kraft til at skabe helt nye og større resultater – i balance og uden anstrengelser – så er Anjas forløb det rette for dig. Kom med et åbent sind, vær klar til at gå nye veje, og du vil mærke, at der sker en masse positivt nyt!"

Dorte Nygaard, Afdelingsleder, Københavns Lufthavne A/S

"Tak, fordi du fik mig op af kælderen, fik mine stækkede vinger til at vokse ud igen. Det sidste halve år har lært mig utrolig meget og udfordret mig til det yderste. Rejsen er kun begyndt, og jeg glæder mig til næste ’tour de Anja'".

Anne, 'Forløs din feminine kraft'

"Sandheden er, at udadtil virkede jeg ressourcestærk og selvsikker. Men indeni var jeg bange, usikker og utryg".

Læs hele historien om Sarahs vendepunkt og hvordan hun lærte at arbejde færre timer, men performe bedre.

"Jeg er ikke sikker på, at min kæreste og jeg var sammen i dag hvis ikke, at jeg havde indset at måden, jeg kommunikerede på, var en trigger hos ham".

Læs, hvad mere Kathrine opnåede, da hun lærte at tale og handle mere fra sin feminine kerne end fra sin hårde maskuline facon.

”Anja er en af de dygtigste og mest inspirerende kvinder, jeg har mødt - hun går vejen selv og deler generøst ud af sine erfaringer. Jeg får altid 110% og kan ikke undgå at rykke mig i hendes nærvær. Alt det som Anja giver i ord, råd og undervisning er som ’forgyldt’ og påvirker mig dybt. Dét jeg får med mig via Anja’s inspirerende, dygtige og hjertelige undervisning, giver mig mulighed for at rykke mig videre og blive en endnu bedre udgave af mig selv. Jeg er dybt taknemmelig”.

Miemaij Thestrup, Selvstændig, Farmagi