AW logo sort

8 ugers online forløb

Åben dit hjerte -
og tag livet helt ind.
dit liv.

Til dig som mærker, at du har brug for at skabe en større kontakt og åbning ind til dit hjerte - og som søger konkret guidance og støtte til at komme i gang.

ÅBEN DIT HJERTE & TAG LIVET HELT IND går du sammen med mig på opdagelse i dit hjerte. I et kærligt og trygt forum bliver du inspireret til og inviteret til at åbne, aktivere og forstærke din hjerteåbning og dermed adgangen ind til det sted i dig, hvorfra du kan forbinde dig ærligt og kærligt til både din egen kerne og sjæl.

Et autentisk, mærkbart og kærligt liv udgår i min optik fra hjertet

Derfor er det også i hjertet du må søge ind - både når du savner at mærke dig selv, andre eller livet stærkere, og når du ønsker dig, at noget er anderledes. Ønsker dig noget andet eller noget nyt.

Hjertet ved altid – og er det eneste, du behøver spørge til råds

Det du søger svar på, det du længes efter og vejen dertil findes i hjertet. Hjertet er din sikreste gps, og det center hvor alt, som er sandt og kærligt for dig, flyder fra, til og igennem.

Men det kræver naturligvis en stærk hjertekontakt at kunne læne sig tillidsfuldt ind i sit hjerte, og det er denne hjertekontakt vi sammen vil undersøge og forstærke på ÅBEN DIT HJERTE & TAG LIVET HELT IND. Dette med en stærk intention fra mig om, at dit hjerte får endnu mere opmærksomhed og beslutningskraft i dit liv.

Det her lærer du bl.a.:

Guld hjerte

Hvordan lever jeg i endnu højere grad fra hjertet?

Guld hjerte

Hvad kræver det?

Guld hjerte

Hvordan kender jeg forskel?

Guld hjerte

Hvad gør jeg, når jeg er i tvivl om det er mit hjerte, der taler?

Guld hjerte

Hvor og hvordan starter jeg - eller kommer videre i min hjerterejse?

Guld hjerte

Hvad er oftest det svære ved at leve et liv fra hjertet?

Guld hjerte

Hvilke udfordringer vil jeg møde på min hjertevej - og hvordan tackler jeg dem?

Åben dit hjerte – og tag livet helt ind. Dit liv. (14)

Vi mødes på Zoom fire morgener kl. 8.30-10.30 med ca. to ugers mellemrum. Har du ikke mulighed for at deltage live, vil du altid kunne tilgå sessionerne efterfølgende på replay. 

Hver gang starter og slutter vi i hjertet med en guidet hjertemeditation, så vi sikrer, at vores samvær ikke bliver en hovedoplevelse men netop centrerer sig om hjerteåbningen og evnen til at være og mærke derfra. Disse hjertemeditationer vil du derfor også kunne bruge selv efterfølgende, så ofte du vil og har lyst til eller behov for. 

Hver session er fokuseret omkring et særligt tema, som jeg folder ud med afsæt i min viden, erfaringer og personlige oplevelser, ligesom der også hver gang er øvelser, som har til hensigt, at du forholder dig aktivt til, hvordan det pågældende tema giver mening og værdi for dig på din hjerterejse.

Jeg deler helt konkrete og enkle værktøjer til, hvordan du kan leve endnu mere fra hjertet - små enkle teknikker, som du kan implementere i hverdagen. Der vil også hver gang være tid til Q/A og personlig mentoring fra mig, ligesom du vil få ekstra inspiration tilsendt ind imellem sessionerne, som har til formål at fastholde dig i dit ønske om en større hjerteåbning - og minde dig om, at det er i hverdagen at du skaber en reel forandring. Ikke på vores online sessioner. 

Disse elementer sigter alle mod, at dette online forløb skaber en mærkbar forandring i dit liv, og ikke bare bliver flygtig inspiration.

Når du tilmelder dig ÅBEN DIT HJERTE & TAG LIVET HELT IND, lukkes du ind i en lukket Facebook-gruppe, hvor du deler, hvis du har lyst og henter sparring, når du har behov.

Åben dit hjerte – og tag livet helt ind. Dit liv. (12)
1
 • Hvad betyder det?
 • Hvad indebærer det?
 • Hvordan gør jeg helt konkret?
 • Hvad er det svære?
2
 • Hvad gør jeg, når frygten banker på?
 • Hvordan tackler jeg det svære - med hjertet?
 • Hvad skal jeg være opmærksom på, for at jeg ikke lader mig begrænse af frygten?
Universets kærlige energi 20. marts kl. 8.30-10.30
 • Hvorfor er din hjertekontakt så vigtig?
 • Hvad kan hjertet bidrage med?
 • Hvordan ved du, om du er i kontakt med dit hjerte?
Universets kærlige energi 20. marts kl. 8.30-10.30 (1)
 • Hvordan kan jeg skabe endnu mere hjerteenergi i mine relationer?
 • Hvordan kan jeg tackle konflikter eller svære relationer fra hjertet?
 • Hvad gør jeg, når jeg ikke selv bliver mødt af hjerteenergi i en relation?

Forløbet er til dig, som har erkendt, at du ønsker en større kontakt til og åbning ind til dit hjerte. Du har måske allerede taget de første skridt, men søger mere inspiration og guidance til hvordan du helt konkret gør, og ikke mindst hvordan du bruger det i din dagligdag.

Du vil efter ÅBEN DIT HJERTE & TAG LIVET HELT IND:

Guld hjerte

have mærket dit hjertes kærlige og stærke energi.

Guld hjerte

have skabt en tydeligere forbindelse til dit hjerte.

Guld hjerte

fået konkrete metoder til selv at arbejde videre med din hjertekontakt og åbning efterfølgende - for derigennem at skabe fundamentet for at invitere hjertet endnu mere ind i din hverdag, dine beslutninger, dine relationer og måde at være i livet på.

Åben dit hjerte – og tag livet helt ind. Dit liv. (13)

1.450 kr. inkl. moms. 

Du tilmelder dig her: Online hjerteforløb

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig på anja@kaiba.dk.

Jeg glæder mig til at dele denne hjerterejse med dig og vil gøre mit ypperste for både at forstærke din hjerteåbning og dit mod til at lade dit hjerte være din primære vejviser i livet.

Jeg ved, du ikke vil fortryde det. 

Jeg ved, det bliver mærkbart for dig.

Kærligst Anja

Anja feather billede
Åben dit hjerte – og tag livet helt ind. Dit liv. (15)

”Jeg har igennem mange år arbejdet målrettet for at blive klogere på mig selv og finde mere sindsro. I den rejse har Anja været en kæmpe inspiration for mig. De indsigter jeg får i min egen adfærd, reaktionsmønster og begrænsninger oplever jeg ikke i samme grad nogen andre steder. 

Anja giver så meget af sig selv på en autentisk måde, så det bliver indlysende og let at foretage små bitte ændringer, der gør en verden til forskel. Jeg er forandret i mit inderste. Noget som alle omkring mig får langt mere glæde af.” 

- Ann

”Når jeg tænker på dig, Anja, så mærker jeg med glæde din autencitet og nærvær. At du er der HELT. Føler lidt, at det er forskellen på dig og andre. Du ER det, hvor mange andre lever af det mere end at være det. Det gør en kæmpe forskel, når man er i dit rum og tager del i dit ’univers’. Det bliver smukt, ægte og integreret. Især når man arbejder med mennesker, det sjælelige og spirituelle, så kræver det rummelighed og plads til diversitet og hver vores måde at udleve det på. Det favner du og rummer - stadigvæk med overskud til at se og mærke os hver især. Jeg får hele tiden lukket op til nye steder i mig, og finder hurtigere ind til min kerne.” 

- Isabel